Over ons

Wij gaan voor jou door het heetste vuur. tot het uiterste. voor het maximale.

Het team van OnterechtBetaald vindt het niet kunnen dat er torenhoge bemiddelingskosten worden betaald door huurders van woningen of kamers. Vaak bevind je je als huurder in een ondergeschikte positie ten opzichte van de verhuurder en de makelaar of het bemiddelingskantoor. Tijd om terug te halen wat van jou is!


Waarom doen we dit?

Op basis van recente uitspraken van de rechtbank en de ministerraad blijkt dat het overgrote deel van betaalde bemiddelingskosten onterecht zijn betaald. Tot vijf jaar terug kun je deze kosten terugvragen. Dat brengt nogal wat juridisch gedoe met zich mee, daarom doen wij dat voor je.

Gesteund door de minister van Justitie, de minister voor Wonen en de kantonrechters in alle steden, gaan wij voor de huurders aan de gang. Wij regelen alles van A tot Z na het ontvangen van de benodigde documenten van jou. Desnoods vechten we het uit tot de rechter!

Zodra je bij ons je gegevens hebt aangeleverd gaan we voor je aan de slag. Omdat we afhankelijk zijn van je makelaar of bemiddelaar, kan het even duren voor je je bemiddelingskosten terug hebt. Wij stoppen echter niet voordat jij je geld terug hebt!