Schakel ons in!

In 5 minuten je betaalde bemiddelingskosten terug..

We gaan ons uiterste best doen om het gehele bedrag aan bemiddelingskosten terug te vorderen. Als dat lukt, vragen we daar 20% van de teruggevorderde kosten voor. Lukt het niet, dan betaal je ons niets! Met al je gegevens gaan we uiteraard strikt vertrouwelijk om. Zorg ervoor dat je alle velden volledig invult. Als je ergens vragen over hebt kun je ons natuurlijk altijd mailen.

Persoonlijke gegevens

Je persoonlijke gegevens hebben we vooral nodig om met jou te kunnen communiceren!

Object

De volgende gegevens gaan over de woning waar je bemiddelingskosten voor hebt betaald. Dit kan zowel je vorige als huidige woning zijn.Onzelfstandige woning
Zelfstandige woning (eigen douche, eigen wc, eigen keuken én eigen voordeur)

Makelaar

Om te weten bij wie we moeten aankloppen, hebben we een aantal gegevens van je makelaar nodig.
Waarschuwing: Helaas, het is pas vanaf 1 juli 2016 mogelijk om je bemiddelingskosten terug te vragen voor je onzelfstandige woning. Wij kunnen uw verzoek niet in behandeling nemen.

Huurcontract

We hebben ook een aantal details nodig van het huurcontract, we moeten immers weten hoeveel we voor je terug moeten vorderen.


Omstandigheden

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de totstandkoming van de huur. Geef daarom in je eigen woorden een antwoord op onderstaande vragen.Bijlagen

Om eventueel als bewijs te overleggen, hebben we je huurcontract en factuur voor de bemiddelingskosten nodig. Voeg eventuele correspondentie over bemiddelingskosten ook toe. Plak al deze bestanden in een Word-document of stop ze in een zip-file of gecomprimeerde map. Upload het als geheel hieronder.


Huurcontract (verplicht)

Betalingsbewijs (verplicht)

Factuur (verplicht)

Correspondentie (optioneel)

Opsturen

Geen zorgen, we zijn bijna klaar. Op basis van de gegevens die je hierboven hebt ingevuld gaan we voor je aan de slag! We gaan met alle gegevens strikt vertrouwelijk om. Ook je bankrekeningnummer wordt alleen gebruikt om teruggevorderde bemiddelingskosten op terug te storten. Lees het onderstaande nog even, vink deze aan en druk op versturen.

Bij deze machtig ik OnterechtBetaald om voor mij alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk bemiddelingskosten terug te vorderen en ik heb de algemene voorwaarden (in de link) gelezen en ben akkoord met de algemene voorwaarden.
Ik ga akkoord met het percentage van 20% dat OnterechtBetaald zal inhouden op de door hen teruggevorderde bemiddelingskosten los van het overige gevorderde wat hen toekomt. Indien OnterechtBetaald niet kan incasseren is er door mij niets verschuldigd. Dit tenzij ikzelf de zaak terugtrek.


Waarschuwing: Helaas, het is pas vanaf 1 juli 2016 mogelijk om je bemiddelingskosten terug te vragen voor je onzelfstandige woning.

Contact

Gegevens

  • KvK: 2318648

  • BTW: NL001609877B01

  • Bank: NL 22 RABO 0132 5886 68 tnv St. derdengelden Florijn Incasso

  • Algemene voorwaarden:downloaden

Volg ons